Pirkka-lehdestä löytyi aikanaan resepti hyvänkuuloiselle kakulle, josta on sittemmin pienin muutoksin tullut meidän perheen luottokakku kaikenlaisiin juhliin.
Pohja:
Sienikakkureseptillä tehty 5:n munan kakku. (Resepti sienikakkuun tulee joskus, kun saan aikaiseksi kaivaa)
Kostukkeeksi appelsiinimehua
Täyte:
2-3 banaania
1 prk (250g) Mascarponea
½ dl sokeria
1-2 tl vanilliinisokeria
100 taloussuklaata rouheena
2 dl kermaa
2-3 sitruunamehua
Viipaloi banaanit ja lado ne kakkuväleihin. Sekoita loput aineet keskenään ja levitä banaanien päälle. Paras lopputulos tulee, kun teet kakun edellisenä päivänä ja annat sen kostua ja maustua jääkaapissa yön yli.
Kuorrutus
2 dl kermaa
1 rkl kaakaojauhetta
1 rkl sokeria
Mausta kermavaahto kaakaojauheella ja sokerilla, ja kuorruta kakku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti