torstai 28. tammikuuta 2010

Suklainen täytekakku

Pirkka-lehdestä löytyi aikanaan resepti hyvänkuuloiselle kakulle, josta on sittemmin pienin muutoksin tullut meidän perheen luottokakku kaikenlaisiin juhliin.


Pohja:

Sienikakkureseptillä tehty 5:n munan kakku. (Resepti sienikakkuun tulee joskus, kun saan aikaiseksi kaivaa)

Kostukkeeksi appelsiinimehua

Täyte:
2-3 banaania

1 prk (250g) Mascarponea
½ dl sokeria
1-2 tl vanilliinisokeria
100 taloussuklaata rouheena
2 dl kermaa
2-3 sitruunamehua

Viipaloi banaanit ja lado ne kakkuväleihin. Sekoita loput aineet keskenään ja levitä banaanien päälle. Paras lopputulos tulee, kun teet kakun edellisenä päivänä ja annat sen kostua ja maustua jääkaapissa yön yli.

Kuorrutus
2 dl kermaa
1 rkl kaakaojauhetta
1 rkl sokeria

Mausta kermavaahto kaakaojauheella ja sokerilla, ja kuorruta kakku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti