Pirkassa oli kivanoloinen resepti "Broileri Kung Po", kokeilin sitä vähän varioiden.
1 pieni kesäkurpitsa
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
puolikas purjo
(1 chili, jos haluat tulisuutta)
1 dl paahdettuja cashew-pähkinöitä
1 rs kanasuikaleita
1 valkuainen
n. 4 rkl maissitärkkelysjauhoja
hyppysellinen suolaa
1-2 tl inkivääritahnaa
2 tl valkoviinietikkaa
1-2 rkl sweet chili sauce-kastiketta
Paloittele vihannekset reiluiksi paloiksi, hienonna chili jos käytät sitä. Puolita pähkinä ja paahda halutessasi pannulla.Erota kananmunanvalkuainen lautaselle, vatkaa sen rakenne rikki. Laita maissitärkkelysjauhot toiselle lautaselle suolan kanssa ja käsittele kanapalaset kastamalla ne ensin valkuaisessa ja sen jälkeen jauhoissa. Paista kanapalat kypsiksi, laita hetkeksi lautaselle odottamaan. Kuumenna pannussa hieman öljyä ja laita vihannekset pannulle, wokkaa muutama minuutti. Mausta inkivääritahnalla, viinietikalla ja chili sauce-kastikkeella. Lisää broileri ja pähkinät. Tarjoa riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti